De bedrijven van Groep Versmissen

Alucotec - Aluminium ramen en deuren

Alucotec is gespecialiseerd in aluminium ramen en deuren, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Het vervaardigen en het plaatsen gebeurt door eigen vakbekwaam personeel. U gaat bouwen, verbouwen of renoveren? Alucotec denkt graag met u mee!
Bezoek websiteHuybregts Reynders - Algemene bouwonderneming

Maak kennis met bijna een halve eeuw ervaring en traditie in bouwprojecten en verbouwingsprojecten. Mettertijd heeft Huybregts-Reynders een brede waaier van competenties verworven die u onder activiteiten kan raadplegen.
Bezoek website


Glaswerken Vanheertum

Glaswerken Vanheertum biedt meer dan 30 jaar ervaring in de professionele glasindustrie. We brengen elke opdracht met glas tot het gewenste resultaat: plaatsen van isolerende beglazing, glazen wanden en deuren, herstellingswerken van glas, ...
Bezoek website


Versanico - Verwarming, sanitair, ventilatie

Versanico is gespecialiseerd in centrale verwarming, sanitair, airco, ventilatie en warmtepompen. We werken zowel in nieuwbouw als renovatieprojecten, zowel voor particulieren, industrie en projectontwikkelaars.
Bezoek website


OMD Glaswerken

Door toepassing van glazen deuren en wanden creëren wij in eender welk vertrek in uw woning een zee van licht. Voor uitvoering bespreken wij samen met u de verschillende mogelijkheden om uw interieur tot een aangename omgeving om te toveren.
Bezoek website


Fix Funderingen

Jouw succesvol bouwproject start met een Fix fundering. Funderingswerken zijn een cruciale stap in elk bouwproject. Werk daarom samen met een bedrijf dat jouw bouwprojecten ondersteunt, letterlijk en figuurlijk. Fix bouwt niet alleen de veiligste funderingen, we bespreken ook mee je plannen en geven advies waar nodig.
Bezoek website


Perfect Finish

Perfect Finish is gespecialiseerd in asbestverwijdering. Met onze gekwalificeerde asbestverwijderaars zijn we dagelijks bezig met het schoonmaken en verbeteren van onze leefomgeving. Dat doen we door met behulp van de best beschikbare technieken en alle asbesthoudende materialen op een veilige en verantwoorde manier te verwijderen en af te voeren. Kwaliteit en veiligheid voeren bij ons de boventoon.
Bezoek website