Kernwaarden van Groep Versmissen

Kempisch Verankerd
De bedrijven van Groep Versmissen zijn Kempisch Verankerd. Niet alleen ligt onze bakermat in de Kempen maar tevens dragen wij al jarenlang met fierheid de kempische volksaard uit, dit steeds met een nuchtere kijk op de zaak, een stevige dosis werklust en gezond verstand.

Meedenken en samenwerken
Meedenken en samenwerken doe je met mensen. Wij vinden het daarom belangrijk dat onze vakbekwame medewerkers zich in de Groep gesteund voelen door sfeer van openheid, samenhorigheid en wederzijds vertrouwen.

Duurzaamheid
Wij investeren in duurzaamheid. Elke dag bouwen de bedrijven van Groep Versmissen aan langdurige relaties met onze klanten die ons waarderen omwille van onze betrouwbaarheid, beroepsfierheid en onze flexibele en bereidwillige houding. Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs.

Correct Competitief
Onze prijszetting is correct competitief. Wie in zee gaat met Groep Versmissen kan rekenen op een vakbekwame, kwalitatieve uitvoering tegen een eerlijke, transparante prijs die het vergelijk met de concurrentie doorstaat.

Innovatie
Innovatie is voor ons een drijfveer. Het integreren van nieuwe producten en werkwijzen is onze dagelijkse uitdaging. Onze keuzes in de evolutie van de Groep zijn doordacht en gestoeld op een gezonde langetermijnvisie.